Προφίλ

Η εταιρία ¨FERTIHAL¨ διάδοχος των ¨Λιπασμάτων Χαλκιδικής¨ με έτος ίδρυσης το 1998 διανύει την δεύτερη δεκαετία της, έχοντας σημείωση σημαντικές επιτυχίες στην εξέλιξη του κλάδου των λιπασμάτων. Έχοντας έδρα στην Επανομή Θεσ/νίκης και ιδιόκτητη έκταση 70.000 m2, με 19.500 m2 εγκαταστάσεις, γραφεία διοίκησης και αποθηκευτικούς χώρους υψηλών προδιαγραφών στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής. Με καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και μια πρότυπη μονάδα παραγωγής προσφέρει στον σύγχρονο αγρότη μια πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών με αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση στην καλλιέργεια τους.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Βογιατζής Σταύρος, έχοντας ως βασικούς πυλώνες τη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών και ιχνοστοιχείων από τους μεγαλύτερος οίκους παγκοσμίως, καθώς και την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών αναβαθμίζει το λίπασμα πετυχαίνοντας την χρυσή τομή στη σχέση ποιότητας τιμής.

Η προσήλωση στις αξίες μας και η μακροχρόνια εμπειρία μας, κατατάσσει την εταιρεία πρωτοπόρα στον κλάδο της και τα προϊόντα της κορυφαία στην αγορά.